Vi tilbyder underholdning, ...

... alt fra børnefødselsdage til receptioner og firmafester, hvor vi kan tage imod Jeres gæster, få dem til at føle sig velkomne og veltipas. Vi kan også integreres i en større forestilling eller show, med vore små indslag.

Børnecirkus

Vi kan tilbyde verdens mindste klovne cirkus forestilling. Vi spiller på en lille cirkusmanege med cirkustæppe som giver en ægte cirkus oplevelse i miniature. Forestilningen passer såvel de mindste som hele familien og bliver højpunktet til en fest hvor de yngste er i centrum Vi spiller inde og ude, også gerne på de store scener. Og selvfølgeligt er børnene med i forestillingen, ikke kun som tilskuere, men også som deltagere og hjælper til.

Børneshows

Vi tilbyder en børneforestilling med overraskelser, hvor de to klovner, på en helt u-voksen måde, skaber masser af misforståelser og forvirring ud af dagligdags situationer. Mone og Fricco skaber direkte kontakt med publikum og fremkalder masser af latter. Vi spiller vores show på alle mulige steder lige fra børnehave til indkøbscentre, indendørs såvel som udendørs. Vi kan blande vores tilbud med de øvrige såsom cirkus workshops, walk about, balloner og klovnebilen, såfremt De måtte ønske det.


Mone & Fricco (post@clowncirkus.dk)
October 11, 2009